Germany

Branding22

Wilt  u er echt tussenuit en ontspannen weer thuiskomen? Kom op vakantie in Zeeland, kamperen bij de boer op onze camping en centraal gelegen op Walcheren. Zeeland heeft u veel te bieden: de kust, rust, natuur, leuke stadjes en dorpjes. Prachtige vlakke fietspaden die u langs forten, havens, stadhuizen en over het platteland brengen. Daarnaast biedt onze omgeving uitgebreide mogelijkheden voor lunch en diner in de vele restaurants.

Wat wij u kunnen bieden

 

De Kiekendief SanitairCAMPING
Een camping met een verwarmd sanitair gebouw waarvan schoonhouden heel belangrijk is.
Op het kampeerveld is ruimte, ruimte om te spelen, buiten te zijn en bij te komen. U bent omringd met groen gras en een groene strook; helemaal in het groen, vrijheid is voelbaar. We hebben aandacht voor onze gasten, door de kleinschaligheid (25 eenheden) is dat goed mogelijk.

Onze faciliteiten


De Kiekendief FietsenCENTRAAL GELEGEN

Ons dorp Koudekerke is op loopafstand. De supermarkt en de warme bakker ligt naast ons. Er zijn eetgelegenheden en een aantal winkels. Op de boerderij verkopen we onze landbouwproducten. Een vers ei van de boerderij.

Op fietsafstand wonen we bij de monumentale hoofdstad Middelburg én de boulevard van Vlissingen. Bezienswaardigheden, winkelen of met de kinderen op ontdekkingstocht. De fietspaden lopen over de duinen of  door het platteland van Walcheren en beginnen bij ons op de camping.

Onze omgeving

Ervaar wat Zeeland u te bieden heeft, de sfeer op ons Walcheren zal u verrassen.

Buitenbeleving in groene sfeer met kamperen bij de boer”


Geen eigen kampeermiddel?

Als u niet over een eigen kampeermiddel beschikt of voor uw eigen comfort huur onze Lodge of Chalet en de vakantie begint gelijk bij aankomst.