Thursday 2 December 2021

GermanyKamperen bij de boer = recreatie

Zeeland is een fantastische provincie om een heerlijke fiets- of wandeltocht te maken. Maar ook kanovaren of paardrijden gaat uitstekend in de provincie. Maak vanaf de mini- of boerderijcamping eens een fietstocht of wandeling. Walcheren kent veel routes voor leuke fiets- en wandeltochten. Bij de plaatselijke VVV-kantoren zijn routebeschrijvingen te verkrijgen.

Kiekendief Logo1Onze provincie heeft veel te bieden: de kust, zee, prachtige stranden, rust, natuur, leuke stadjes en dorpjes en her en der verspreid een gemoedelijke mini- of boerencamping. Het verleden is nog altijd te zien aan de vele forten, havens, kerken en stadhuizen uit de middeleeuwen. U kunt leuke uitstapjes maken: een dagje in de schitterende natuur, naar het strand, een speurtocht naar het verleden of een dagje naar een museum in de buurt.

Kamperen bij de boer = een actieve vakantie

Maar ook voor een actieve vakantie op een mini- of boerencamping zit u hier goed. Wat dacht u van zeilen, surfen, duiken, zwemmen of een dagje zeevissen? Ook de shopper komt hier volop aan zijn trekken: leuke winkels, aantrekkelijke weekmarkten, souvenirwinkeltjes en cafés met gezellige terrasjes. Kom eens de sfeer proeven op een mini- of boerderijcamping. De faciliteiten zijn er uitstekend, de sfeer is er gemoedelijk mede door de kleinschaligheid van het kamperen bij de boer.

Maak uw reservering